日知其所亡 » 屈翁山语

屈翁山语

2009年11月23日 | 分类: 未分类 | 标签:

无官不贾,而又无贾而不官。民畏官,亦复畏贾。畏官者,以其官而贾也;畏贾者,以其贾而官。于是,民之死于官之贾者十之三,死于贾之官者十之七矣。嗟夫。在昔国之富藏之于民,今也藏之于官,复藏于官而贾者,藏于贾而官者。

  1. 2014年2月22日20:59
  2. 2014年2月22日22:59

    The Best Tips On How To Develop watch Plus The Way One Might Be a part of The watch Top dogs

  3. 2014年2月22日23:05

    It my first go to see to this site 日知其所亡 » 屈翁山语 , and I am in fact astonished to see such a pleasant feature YouTube video posted at this point.
    air max 90

评论分页
1 ... 49 50 51
本文的评论功能被关闭了.